Konsertprogram 2018.

 

Torsdag 2. august

Mads Pedersen med lokale musikere

Torsdag 2. August tar Mads Pedersen med seg et stjernelag av lokale musikere og kjører et forrykende best of show fra hyllest konsertene de tidligere har avhold i Karmøy Kino.

Det blir gjenhør med de mest kjente låtene fra Pink Floyd, Beatles. Bruce Springsteen, U2, Rolling Stones, Queen og Abba,

Så er du en fan av noen av disse artistene eller rett og slett bare liker musikk, anbefaler vi deg og ta turen bort til Fiskeridagene denne kvelden for dette kommer til og bli en hit-parade du sjelden opplever!

Fredag 3. august

Stage Dolls

Stage Dolls Til Fiskeridagene!

Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med platesuksess i både inn og utland kommer til Fiskeridagene fredag 3. August.

Bandet har alltid prioritert å spille foran publikum. Etter en tidlig og strabasiøs turne i Nord-Norge på starten av 1980-tallet ble bandet gradvis etablert som en konsertattraksjon, og antallet reisedøgn steg betraktelig. En spesielt aktiv konsertperiode kom mot slutten av 1980-tallet, og inkluderte utenlandslansering og opptreden på sentrale rockscener som Marquee Club og Hammersmith i London, og Palace i Los Angeles. Utover på 2000-tallet opplevde bandet en fornyet interesse, og gode besøkstall på konsertene.

Folk får visst aldri nok, humrer bassist Terje Storli og bra er det, Vi gir oss ikke frivillig så lenge publikum dukker opp, vi merker også mer og mer at folk har levd et liv med oss, de har mange historier der musikken vår er en del av det hele og det er rørende.

Lørdag 4. august

Fiskeribandet gone Fishing

Lørdag 6 august stiller nok en gang et stjerne lag av lokale musikere seg klare til å underholde publikum med sine fantastiske versjoner av kjente å kjære slagere som garantert får det til å rykke i dansefoten og som vi alle vet så går disse billettene unna som varmt hvetebrød

Fiskeribandet

 

Søndag 5.August

Blest Til Fiskeridagene.

Eks-Vampere I Vinden Igjen!

Det blåser en ny varm vind fra vest, Haugesunderne Paul Hansen, Torbjørn Økland og Calle Apeland trådte ut av Vamp og inn ”I dine Sko”.

Sistnevnte er tittelen på første smakebit fra albumet ”Blest” som kom ut dette året.

Som navnet bærer bud om, vil Vamp tilhengere kjenne igjen det kystforankrede, keltikinspirerte utrykket som bygget et av Norges største band på 90 og 2000 tallet, men Blest flyr stødig på egne vinger, og der moderorekesteret ble berømt for å synge om sjø og hav, utviser avstikkeren samfunnsengasjement på sitt debut album.

Søndag 5. august har du anledning til å oppleve Blest på Fiskeridagene

 


 

 

Litla Teltet 2. august til 5. August

ALVSEIKE

 Alvseike & Stølås + Kvilhaugsvik

Alvseike & Stølås tar seg av underholdningen i Litla Teltet under hele festivalen, tradisjonen tro kan vi regne med kjente og kjære sanger som det skal synges til, danses til, svinge seidelen til og i visse tilfeller stå på bordet til.

Jan Inge Kvilhaugsvik vil også være med.

Så rensk stemmebåndene og finn frem klær som tåler en skvett og to, sist men ikke minst vær tidlig ute for her blir det trangt om saligheten!

 

 

Musikken blir levert i samarbeid mellom Rock City Entertainment Group og Hal Carter Organisation UK
The music is delivered in partnership between Rock City Entertainment Group and Hal Carter Organisation UK.

Mer informasjon kommer.