Bjørn Eidsvåg fredag
Blodsbrødrene torsdag
Fiskeribandet Gone Fishing lørdag

 

Blodsbrødrene torsdag

Er du klar for å teste stemmebåndene i en heidundrende allsangaften?

Blodsbrødre er bandet som spiller «absolutt norske rockehits”. Norske klassikere sørger for stor stemning i et hvert lokale som er klar for en fest, og særlig når de kommer i BlodsBrødredrakt. Bandet kom sammen påsken 1997, først og fremst for moro skyld, men dette er en ekte hyllest til norsk (på norsk) rocks historie. Låtene fungerer like bra på klubb som på bygdefest. Allsang, hopp og dans er sentralt. Når du snubler hjem fra en konsert med BlodsBrødre vil du ikke savne en eneste norsk rocke hit, eller et eneste kjent refreng fra norsk rocks historie.

Her er noen av sangene du kan være korist på: 66 år, Bom Bom, Bønda Fra Nord, Den Du Veit, Det va’kke min skyld, Dra til hælvete, Dum og Deilig, Dødmannsblues, En vill en, Forelska i lærer’n, Fritt liv, Gutta, Harley Davidson, Harry, Heksedans, Hjalmar, Hodet over vannet, Hun er fri, Hvis jeg var deg, Kanskje kommer kongen, Kokken Tor, La det svinge, Levva Livet, Livet er for kjipt, Lunsj i det grønne, Min baby dro av sted, Neste Sommmer, Pelle Parafins Bøljeband, Pengegaloppen, Slakt, Slave, Slapp Reggae, Sola skinner, Splitter pine, Stygge Lille Trine, Suser av gårde, Svake menneske, Svenske Faen, Syng og vær glad, Tenke sjæl, Teddyen Min, Tigergutt, To fulle menn, Vill Vakker og Våt, Vippetangen Konditori.

Torsdag 4. August skal det synges så det høres helt ut til Utsira

Blodsbrødrene

Bjørn Eidsvåg fredag

Fiskeridagene er stolte av og kunne presenterer for første gang på Fiskeridagene Bjørn Eidsvåg med band, fredag 5. August.

Siden oppstarten i 1971, har den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg grundig skrevet seg inn i norske musikkhistorie.
Bjørn Eidsvåg er fremdeles en av Norges mestselgende artister. Samtlige albumene hans etter 1996 har solgt i 100 000 eksemplarer eller mer, med unntak av Tapt uskyld (1999). Suksessen nådde nye høyder med albumet Tålt (2002) som solgte over 220 000 eksemplarer og toppet VG-listen i hele 8 uker. Samtlige av de rundt 30 konsertene på høstturneen dette året var utsolgt.

Bjørn Eidsvåg har vært nominert til Spellemannsprisen 11 ganger, blant annet for Live in Ny York (1981), Passe gal (1983), Landet lenger bak (1995) og På svai (1997). I 1990 mottok han Spellemannsprisen for Alt du vil ha. Bjørn Eidsvåg ble kåret til Årets Spellemann 1997, og i 2002 mottok han Spellemannsprisen Årets låt for duetten Mysteriet deg med Lisa Nilsson. Sist Bjørn Eidsvåg var nominert var for plata Pust som kom ut i 2008. Her ble han nominert i kategoriene Årets mannlige artist og Årets tekstforfatter (sistnevnte for låten Jerusalem). I 2010 mottok også Bjørn Eidsvåg tekstforfatterfondets ærespris.

Bjørn Eidsvåg har også vært en velkjent gjest i radioprogrammet Radioresepsjonen på NRK P3 de siste årene, og i januar 2013 startet programmet ”Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty”, som han hadde sammen med Steinar Sagen på samme kanal.

Fredag 5. august kan du oppleve denne folkekjære musikeren på Fiskeridagene!

Bjørn Eidsvåg

 

Fiskeribandet Gone Fishing  lørdag

Lørdag 6 august stiller nok en gang et stjerne lag av lokale musikere seg klare til å underholde publikum med sine fantastiske versjoner av kjente å kjære slagere som garantert får det til å rykke i dansefoten og som vi alle vet så går disse billettene unna som varmt hvetebrød

Fiskeribandet

About the author