Amerikafest ble startet av Karmøy Vest Rotary Klubb i 2010 med fullt hus i Blå kors lokalene på Åkra. Siden den gang har Rotary med stor suksess og fulle hus arrangert denne festen som knytter de som reiste til USA med de som ble værende i gamlelandet.

Dette året som i alle år får vi besøk fra USA Ambassaden i Oslo, Varaordfører Susan Borg, Stortingsrepresentant Helge Thorheim, Karmøyklubben i Seattle v/Arne Ness og Tor Tollesen, verdens mest kjente krabbefisker Sig Hansen. Øyvind Fjellheim som gjennom sin programserie på TV2 Eventyrlige Nordmenn har belyst våre norske aner i utlandet. Distriktsguvernør i Rotary Veena Gil, Vidar Aarhus, kulturleder i Haugaland Lodge (Sons of Norway).

Underholdning ved Mads Pedersen og ikke minst Aleksander Hauge som gjennom en årrekke har formidlet norskamerikafarere for oss alle både i USA og Norge.
Festen ledes av den eminente entertainer Lasse Pedersen.
Servering av komle med tilbehør

Og best av alt, du trenger ikke å være amerikaner eller ha slekt i USA. Alle er velkommen til Amerikafest, men vær snar med påmelding. Vi har en grense på 250 personer og det er ved utgangen av juni påmeldt 200 personer.
Vi gleder oss til Amerikafest J

For mer informasjon og påmelding: www.amerikafest.com

About the author