[one_half content_align=»left»]

[three_fourth content_align=»left»]

Fiskeridagskomiteen ønsker alle velkommen til

Fiskeridagene i 2018. Fra 2 til 5. august

 

 

Informasjon

Velkommen til netsiden for Fiskeridagene.

Vi holder på med å oppdatere disse sidene fortløpende fremover og beklager dersom dere ikke finner all informasjon i dag.

Vi har nå alt klart i forhold til musikk, og programmet ser også ut til å bli ferdig ganske snart.

Samarbeid

Fiskeridagene i Åkrehamn har en egen samarbeidskomité som består av Fiskeridagene, Karmøy Vest Rotary Klubb, Åkra Blå Kors, Vest Karmøy Sjømannsforening, Åkra Kirke og Åkra IL. Åkrehamn Vekst har sekretærfunksjonen i komiteen.

Hensikten med dette samarbeidet er først og fremst kommet i stand for å vise det store mangfoldet Fiskeridagene etterhvert er blitt. Selvsagt vil vi også se på nye muligheter og ideer, og det er absolutt plass til flere aktiviteter under denne festivalen som besøkes av over 20.000 personer hvert år.

Nyheter dette året er at Sør Norges bobilforening samarbeider med Åkra IL og setter opp en egen bobilcamp på grusbanen i Åkra Idrettspark.
Det vil også bli en egen kirkekonsert som er et samarbeid mellom Åkra kirke og Petter Losnegård. Denne konserten vil gå av stabelen uken etter Fiskeridagene på grunn av artistenes turnéprogram. Tirsdag eller Onsdag i uke 32 kommer Evie Tornquist og Pelle Karlsen til Åkrehamn.

 Program.

Årets program vil  være preget av det store mangfoldet og dere finner alle programpostene under fanen program som er delt i flere undermapper med Hovedprogram, Amerikafest og Blå kors kaien.

Vi gleder oss allerede og ønsker alle hjertelig velkommen til årets Fiskeridager i Åkrehamn

 

 

 

[/three_fourth]
[one_fourth_last content_align=»left»]

Hovedsponsor
Gladlaks

 

Steinbitsponsor

 

 

 

 

Makrellsponsor

 

[/one_fourth_last]